donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO Suriname niet verder dan gelijkspel tegen Grenada

lees ook ...

LA Liga/ James Rodriquez terug in de Spaanse competitie

De Colombiaanse international James Rodriquez heeft besloten terug te keren naar de Spaanse competitie LA Liga en zal het komend seizoen uitkomen voor de ploeg van Celta de Vigo. James Rodrique...

Het is de nationale selectie van Suriname NATIO niet gelukt om verder te komen dan een gelijkspel tegen Grenada in de Concacaf Nation League.

Vrijdagavond speelde NATIO Suriname hun eerste Concacaf Nation League wedstrijd in Grenada tegen Grenada. Zoals de beelden ons lieten zien was het speelveld verder beneden dan het veld van het Essed stadion.Desondanks hebben beide ploegen geprobeerd het redelijk opgekomen publiek toch tevrden te stellen met een niet onaardige wedstrijd. Grenada probeerde in eigen huis met wat aanvallend spel een doelpunt te scoren. Gaande weg de eerste helft kreeg NATIO Suriname wat kansen die niet werden benut. Aangezien beide ploegen niet tot scoren kwamen was de ruststand dan ook 0-0.

In de 2de helft zagen we hetzelfde beeld, totdat in de 85ste Grenada door een slordige fout in de verdediging van NATIO tot scoren kwam, gelukkig was de vreugde van korte duur want de ingevallen Mitchell Te Vrede scoorde vanuit een afstand prachtig in en zodoende haalde NATIO Suriname nog een gelijkspel van 1-1 uit deze matige wedstrijd. Darvoor speelden Haiti en Cuba 0-0 gelijk, terwijl de ploeg van Jamaica hun wedstrijd won.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO Suriname niet verder dan gelijkspel tegen Grenada