zaterdag 13 juli 2024
27 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO Suriname in September weer in actie

lees ook ...

Copa America2024/ Ronald Araujo loopt opnieuwe blessure op

De 25-jarige linksbenige centrale verdediger van Barcelona en de nationale selectie van Uruguay   Ronald Araujo raakte zaterdagavond wederom geblesseerd in de ontmoeting tegen Brazilie in de kwartfina...

NATIO Suriname  zal in de maanden September en October weer in actie komen en wel in de Concacaf Nation League.

Nieuw Nation League avontuur voor NATIO Suriname  gaat van start in de maand September 2023. Suriname zit samen met Jamaica,  Honduras, Cuba , Grenada en Haiti in Poule B van de Concacaf Nation League.Vermeld mag worden dat Suriname nog altijd in League A is. NATIO Suriname  maakte een minder goede beurt tijdens de Gold Cup  door van Puerto Rico te verliezen.

Er is vooral  veel kritiek  geleverd op de samenstelling van NATIO Suriname , waarbij de selectie  meer uit 30 plussers  bestond en geen enkele speler uit de locale competitie. Er wordt natuurlijk reikhalzend uitgekeken welke spelers Aron Winter  en Henk Ten Cate  zullen selecteren  voor de komende wedstrijden. Suriname  speelt op 8 September tegen Grenada . 12 September tegen  Cuba in Cuba.  12 October in het Essed  stadion  tegen  Haiti  en 15 October  tegen Grenada  ook in het Essed stadion.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO Suriname in September weer in actie