maandag 26 september 2022
26.1 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Natio sluit 2021 zonder bondscoach af

lees ook ...

Italiaanse kranten negatief over debuut Sergino Dest

De 21 jarige Sergino Dest die nu uitkomt voor de  Italiaanse club  ACMilan is de pers in Italie afgekraakt vanwege zijn  pover spel Dest ,die de afgelopen twee jaren  voor  Barcelona  speelde ,kon ...

Aangezien het contract van de inmiddels ontslagen ex-bondscoach van Natio, Dean Gorré, officieel werd beëindigd op maandag 1 november en er nog geen andere bondscoach is aangetrokken door het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) ligt het in de lijn der verwachtingen dat Natio  het jaar 2021 zal afsluiten zonder een bondscoach. 

Via niet officiële kanalen heeft de ondervoorzitter van de SVB Mathoera laten doorschemeren dat er een aantal gegadigden zijn om de open post van bondscoach spoedig in te vullen. Er hebben nog geen officiële gesprekken plaatsgevonden. Gorré en zijn staf werden op 30 juli  bedankt door het bestuur van de SVB voor hun bewezen diensten.

Volgens de arbeidswetgeving moest het bestuur van de SVB na het bedanken op 30 juli hem drie maanden doorbetalen. Helaas konden wij niet voor u achterhalen als Gorré inmiddels het volledige bedrag heeft mogen ontvangen. Gorré en staf kregen per maand een bedrag van 15.000 US-dollar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNatio sluit 2021 zonder bondscoach af