zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
5
(1)

Natio krijgt ondanks verlies warm applaus van publiek

lees ook ...

Miami Heat op matchpoint tegen Boston Celtic

Miami Heat heeft zondagavond door ook Game 3 met 128-102 weten te winnen van Boston Celtics en zichzelf op matchpoint gezet in de finale van Eastern Conference Final van de NBA. Game 3 was zondaga...

Ondanks het verlies van Natio Suriname  heeft het publiek de spelers een warm applaus gegeven na de wedstrijd. Het goed opgekomen publiek heeft Natio gedurende de 90 minuten de volle ondersteuning gegeven en heeft getoond massaal achter het team te staan. Een boegeroep werd vaak gegeven aan de spelers van Mexico na hun vele toch wel soms lelijke overtredingen op de spelers van Natio.

Het goed opgekomen publiek heeft ook laten zien de boodschap te hebben  begrepen dat het niet ging om de diaspora spelers maar Natio Suriname.We kunnen spreken van een uitverkocht Essed stadion, ondanks de moeilijke periode momenteel in Suriname.

Wat minder was,is dat de SVB meer kaarten heeft verkocht dan was toegestaan.Essed kan maar 3500 mensen bergen,maar een groot aantal mensen die wel over een kaart beschikte kon het stadion niet binnen en moest buiten de wedstrijd volgen, weliswaar zonder een Scherm buiten.

Bondscoach Aron Winter  krijgt ondanks het verlies tegen Mexico ,een dikke voldoende voor het goed spel dat de selectie in de korte dagen van training  heeft weten neer te zetten.Suriname heeft Aron Winter omarmd en geeft  hem het volste vertrouwen dat het goed komt met Natio Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNatio krijgt ondanks verlies warm applaus van publiek