donderdag 25 juli 2024
28 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO keeper Vaessen zet carriere voort bij FC Groningen

lees ook ...

Voetbalsters PKF wint Kwaku beker

Het getalenteerde team van PKF (Patricia Keeldar Foundation) heeft het kwaku voetbal toernooi ongeslagen weten te winnen. Het jongste deelnemend team heeft een visite kaartje mogen afgeven. De voetbal...

De 28-jarige doelverdediger van NATIO Suriname Etienne Vaessen zal zijn carriere voortzetten bij de ploeg van FC Groningen.

Vaessen heeft een aflopend contract bij de ploeg van RKC Waalwijk en zal die niet verlengen. Vaessen zal mits hij de medische keuring doorstaat, een 3 jarig contract tekenen bij FC Groningen. Vaessen moet zich maandag aanmelden voor de medische keuring. Vaessen , die laatst nog zijn debuut maakte in het doel van NATIO Suriname kijkt reikhalzend uit naar zijn nieuwe uitdaging.

Vaessen heeft de afgelopen tijden bij meerdere clubs in het doel gestaan in de Ere- divisie. Bij Ajax, Feyenoord en PSV werd Vaessen gezien als een goeie 2de optie. Voor alle 3 topclubs geldt echter dat er pas zkaen gedaan kunnen worden als de huidige doelverdediger vertrekt of ernstig geblesseerd is.Vaessen zijn voorkeur is altijd geweest om als 1ste keeper te fungeren of opgesteld te worden.Daarom is de overgang naar AZ  ook niet doorgegaan, daardoor bleven met FC Groningen, NAC Breda en Willem II  als enige optie over.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO keeper Vaessen zet carriere voort bij FC Groningen