woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

NATIO international Diego Biseswar zonder club

lees ook ...

Oranjevrouwen plaatsen zich voor Nation League Final Four

Het is de Oranjevrouwen na een krankzinnige voetbalavond gelukt zich te plaatsen voor de Nation League Final Four en wel ten koste van Engeland met een voordeel in doelpunten na de 4-0 overwinning op ...

De 35- jarige NATIO international Diego Biseswar zit momenteel zonder club maar hoopt stiekem op een terug naar Nederland.

Diego Biseswar is nog altijd transfervrij nadat zijn Griekse avontuur bij de club PAOK Saloniki het afgelopen seizoen teneinde kwam en zijn contract niet werd verlengd.Diego speelde sinds 2016 maar liefst 251 officiele wedstrijde voor de club en scoorde 27 keer en ook nog 41 assists. Voor zijn kinderen keerde de Surinaamse international terug naar Nederland. ”Ik heb mijn schoenen nog niet opgehangen, officieel nog niet” zegt Diego.” Ik heb nog niets gepost over stoppen, want ik zou graag nog door willen spelen, helaas zijn de opties niet breed” geeft Biseswar aan.

Biseswar die in de hoofdmacht van Feyenoord, De Graafschap en Heracles Almelo heeft gespeeld vraagt zich af waarom hij nog geen aanbiedingen in Nederland heeft gehad. Buiten d grenzen heb ik wel aanbiedingen gehad, uit Turkije, Griekenland en zelfs de 2de divisie maar dit zijn plekken waar ik momenteel niet naartoe wil.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNATIO international Diego Biseswar zonder club