vrijdag 12 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
20.5 C
Amsterdam
0
(0)

Natio vrouwen winnen laatste groepswedstrijd

lees ook ...

Serena Williams maakt goede start in Toronto

De 40-jarige Serena Williams  maakte een goede start maandag in Toronto in het Nacional Bank Open en wist haar partij in de 1ste ronde met 6-3 6-4 te winnen Een zelfverzerkerde Serena  Williams wis...

De vrouwen voetbalselectie van Suriname heeft haar laatste groepswedstrijd met 5-1 gewonnen van Antiqua and Bermuda

In het Dr. Ir Franklin Essed stadion heeft Natio vrouwen haar laatste groepswedstrijd na een ruststand van 3-0 met 5-1 kunnen winnen van Antiqua and Bermuda. Onze dames speelden in tegenstelling tot de wedstrijden tegen Mexico en Puerto Rico, dinsdagavond een veel betere wedstrijd. De dames waren vaker te vinden in het gebied van Antiqua. Twee vroege penalties in de 1ste helft en de rode kaart hebben Antiqua and Bermuda helemaal van kaart gebracht. Surinaame controleerde vanaf begin de wedstrijd.

In de tweede helft speelden de Surinaamse vrouwen iets minder, waardoor de vrouwen van Antiqua weer in de wedstrijd konden komen ondanks ze met 1 vrouw minder speelden, hebben ze de moed toch gevat om vaker achter de verdediging van Suriname te komen.En dat heeft vruchten afgeworpen , want vrij laat in de 2de helft kreeg Antiqua een penalty  die ze wisten te benutten.Suriname scoorde nog twee keer in de tweede helft en bepaalde de eindstand op Suriname 5- Antiqua 1. De doelpunten van Suriname werden gescoord door: Ravalcheny Van Ommeren 1-0  (Pen)  2-0 Andaya Landveld (Pen)  3-0  Katoucha Patra 4-0 Rowena Ondaan    5-1  Naomi Pique (Pen )

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNatio vrouwen winnen laatste groepswedstrijd