donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(1)

Naomi Pique kiest voor FC Utrecht vrouwen

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

De 23-jarige Surinaams international Naomi Pique speelt de rest van het seizoen bij de vrouwen van FC Utrecht.

Verdedigster Naomi Pigue heeft ervoor gekozen het vrouwen team van FC Utrecht tegaan versterken. De Surinaams international komt over van PSV vrouwen en heeft een contract voor de rest van het seizoen getekend.Pigue werd geboren in Utrecht, maar genoot een groot deel van haar jeugdopleiding bij FC Delta Sports’95, Naomi kwam daarna uit voor Jong ADO Den Haag vrouwen, Excelsior vrouwen en PSV vrouwen. In Eindhoven is haar contract ontbonden, waardoor ze nu transfervrij de overstap kan maken naar FC Utrecht vrouwen.

FC Utrecht straalt warmte uit en reeds bij het eerste gesprek voelde ik van dit wordt mijn nieuwe club. Ik ben erg blij dat ik de 2de helft van het seizoen mag meemaken bij FC Utrecht en ik kijk uit naar een prettige maar ook leerrijke periode hier bij FC Utrecht. FC Utreht is een club waar de mens en speelster centraal staan en dat is erg belangrijk voor mij. Ik geloof dat we leuke tijden met elkaar zullen hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNaomi Pique kiest voor FC Utrecht vrouwen