dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Nacho Fernandez verlaat Real Madrid voor avontuur in Arabie

lees ook ...

Opnieuw schandaal bij de Spaanse voetbalbond

Bij de Spaanse Sportbond is er een schandaal te bespeuren ondanks de overwinning van de Nationale voetbalselectie tijdens het afgelopen EK2024 in Duitsland. Na de soap rondom Luis Rubiales, is ...

De aanvoerder van Spaans en Champions league kampioen Real Madrid Nacho Fernandez kiest na drie en twintig jaar Real Madrid voor een avontuur in Saudi- Arabie.

De 34-jarige verdediger wiens contract op 30 juni 2024 ten einde komt zal niet proberen zijn contract te verlengen bij Real Madrid. Vorig jaar kon hij reeds vertrekken bij Real Madrid maar koos ervoor nog even te blijven. Na 23 jaar avontuur in Spanje bij Real Madrid is het tijd voor een nieuwe uitdaging zegt de vertrekkende Nacho Fernandez.

Nacho won dit s, waar hij 20 miljoen euro per jaar zal verdieneeizoen met Real Madrid de LA Liga en ook nog de Champions League. Helaas hebben de woorden van coach Ancelottie hebben niet kunnen overtuigen om nog een jaar te blijven bij de club.Nacho dacht eerder naar MLS te vertrekken maar een aantrekkelijk bod van Al- Ittihad heeft hem doen besluiten toch weg tegaan  bij Real Madrid, .waar hij samen met zijn oude ploeggenoot Karim Benzema zal spelen  voor een transfer bedrag van 40 miljoen Euro en 20 miljoen euro per jaar zal ontvangen.

Hij verlaat Real Madrid met 27 titels op zijn naam. Helaas komt er een einde aan de prachtige tijden bij Real Madrd, waar hij ook nog met Cristiano Ronaldo speelde en het genoegen had om Zine Zidane 2 keer als coach mee te maken bij Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNacho Fernandez verlaat Real Madrid voor avontuur in Arabie