Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Na zinderend slot, Ajax uitgeschakeld, Spurs naar CL Finale

Geplaatst

op

door

Ajax begon sterk aan de wedstrijd, maar dit veranderde na rust in een bloedstollende strijd en in de slotminuut een enorme deceptie: met drie goals wist Lucas Moura Ajax uit te schakelen. Geen Champions League-finale voor Ajax, eindstand 2-3.

Lucas Moura, aanvaller van Tottenham was de gevierde man, hij zorgde voor 3 doelpunten waardoor Ajax uiteindelijk uitgeschakeld werd.

De teleurstelling bij de Ajaxcieden is enorm, ze hebben gestreden, gevochten tot in de laatste minuut. Doch op de tactische zet van Tottenham, door lorrente in de spits te laten spelen, daar had Ajax geen antwoord op.

De Engelsen waren in de tweede helft beter en wisten de wedstrijd uiteindelijk in de laatste minuut naar zich toe te trekken. Het is voor Engeland de 3e keer ooit dat 2 teams uit eigen land een Europese finale spelen.

De Finale CL Liverpool vs Tottenham zal worden gespeeld op 1 juni in Madrid.

Christian Eriksen (L) speler van Tottenham en Hakim Ziyech (R) speler van Ajax
Teleurstelling bij de Ajax spelers

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Renato Sanches ontevreden bij Bayern München

Geplaatst

op

door

De getalenteerde voetballer heeft het niet naar zijn zin bij Bayern München. Hij wilt graag meer speeltijd hebben, afgelopen seizoen was dit geenszins het geval. Sanches heeft dit tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten kenbaar gemaakt aan de trainer en aangegeven dat hij wilt vertrekken.

De Duitse topclub Bayern München is niet van plan om de 21 jarige middenvelder te laten gaan. “Renato Sanches blijft:, reageert trainer Niko Kovac. “We hebben met hem gesproken en hem verteld dat we hem graag willen behouden. Natuurlijk heeft hij na het afgelopen seizoen nagedacht wat hij kan doen. Maar we hebben hem de redenen voor zijn geringe speeltijd verklaard en dat heeft hij ingezien. Hij ziet zijn toekomst hier.”

Renato Sanches is in 2016 door Bayern München gecontracteerd en overgenomen van Benfica. De speler heeft tot heden nog geen basisplaats weten te bemachtigen in het 1e van Bayern. Sanches weet dat er clubs geïnteresseerd in hem zijn, waar hij weet wel speeltijd te kunnen verkrijgen. Trainer Niko Kovac ziet een vertrek van de speler niet zitten.


Lees verder

Sport

Nederland vs Japan Finale World Port Tournament in Rotterdam

Geplaatst

op

door

De Nederlandse honkballers staan zondag in de finale van het World Port Tournament in Rotterdam tegenover Japan.

De Japanners wonnen het Aziatische onderonsje met Taiwan met 8-1 en plaatsten zich daardoor ook voor de eindstrijd. Japan legde de basis voor de zege al in de eerste inning, waarin het vier punten maakte.

Oranje begon het World Port Tournament een week geleden ook tegen Japan. De ploeg van bondscoach Evert-Jan ’t Hoen won toen na verlenging met 6-5. Nederland verloor daarna van de Verenigde Staten (0-5) en Curaçao (2-3), maar dankzij twee zeges op Taiwan (4-1 en 8-0) en de VS (13-3) bereikten de honkballers alsnog de eindstrijd van het toernooi. Het duel met Japan begint om 13.30 uur.

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X