vrijdag 19 april 2024
27 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Morokko Football Federatie dient protest in bij de FIFA

lees ook ...

Makato Hasebe kondigt pensioen in de voetballerij aan

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

De Morokko Football Federatie heeft donderdagmiddag een protest ingediend bij de FIFA naar aanleiding van beslissingen genomen door arbiter Ramos uit Mexico in de wedstrijd tegen Frankrijk.

De Morokko Football Federatie is van oordeel dat de arbiter uit Mexico Cesar Mexico, Morokko zeker 2 duidelijke penalty’s heeft onthouden in de halve finale wedstrijd woensdagmiddag tegen Frankrijk.In de 1ste helft maakte Theo Hernandez een lelijke overtreding tegen Sofiane Boufal in het strafschop gebied. Integendeel kreeg Boufal een gele kaart van de arbiter, die niet eens gebruik maakte van de VAR om precies na tegaan wat er was gebeurd, na de gele kaart liet hij de wedstrijd doorspelen.Het 2de geval was toen middenvelder Selim Amallah ook hardhandig werd aangepakt in het strafschop gebied, de arbiter deed alsof zijn neus bloedde en liet gewoon door spelen.Morokko voelt zich benadeeld en krijgt meer het gevoel dat alles gepland was om een finale te krijgen tussen Frankrijk en Argentinie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMorokko Football Federatie dient protest in bij de FIFA