vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Mohammed Salah zorgt voor primeur in het shirt van Egypte

lees ook ...

PSV na 8 jaar weer in Knock-out fase Championsleague

De Nederlandse club PSV heeft woensdag voor de nodige sensatie gezorgd tegen de Spaanse club Sevilla door een achterstand om te zetten in een overwinning tijdens de groepswedstrijd in de Championsleag...

De aanvaller van Liverpool en de Nationale selectie van Egypte Mohammed Salah zorgde donderdag in de WK2026 kwalificatie wedstrijd tegen Djibouti voor een primeur in de shirt van Egypte door vier van de zes doelpunten te scoren.

Mohammed Salah was donderdag in de WK2026 kwalificatie van Egypte tegen Dijbouti niet te stoppen, de aanvaller van Liverpool scoorde voor het eerst in de shirt van Egypte vier doelpunten in de 6-0 overwinning van zijn land.De andere doelpunten werden gescoord door Mostafa Mohammed en Mahmoud Hassan- alias Trezeguet.Na een kwartier spelen in de 1ste helft scoorde Salah zijn 1ste doelpunt van de middag.Het werd via een goed genomen penalty van Salah 2-0, wat ook de ruststand was.

In de 2de helft scoorde Egypte nog 4 keer. 3-0 4-0 werd het door Salah en daarna volgde de 5-0 en 6-0. Salah scoorde wel al 4 doelpunten in een wedstrijd maar dan vor zijn werkgever Liverpool tegen Watford in maart 2018, Liverpool won toen met 5-0. Salah scoorde inmiddels 52 doelpunten in 92 interlands voor Egypte. Egypte komt zondag weer in actie tegen Sierra Leone.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMohammed Salah zorgt voor primeur in het shirt van Egypte