woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Mohammed Ihattaren vindt eindelijk nieuwe club

lees ook ...

“Ik wil terug naar het hoogste niveau” is Summe...

De met een surinaams achtergrond Crysencio Summerville die momenteel uitkomt voor de Engelse club Leeds United en het heel goed doet heeft een helder doel en dat is zo snel weer in de hoogste top van ...

De 21-jarige aanvallende-middenvelder Mohammed Ihattaren zal zijn loopbaan vervolgen in Tsjechie bij Slavia Praag en tekent een contract tot het einde van het seizoen.

De Nedelands- Marrokaanse voetballer  Mohammed Ihattarenhad sinds zijn  contract bij het Turkse Samsunpor in augustus dit jaar werd ontbonden geen club en was dus transfervrij. De club uit Tsjechie heeft maandag eindelijk bevestigd dat Ihattaren een contract tot het eind van het seizoen heeft getekend met de clubmet een optie tot  3 seizoenen verlenging.

Slavia Praag, 7 voudig kampioen van Tsjechie zegt dat Ihattaren een prestatiecontract heeft getekend en dat hij zich eerst indiviueel gaat voorbereiden op een terugkeer op het veld, hij speelde vorig jaar zijn laatste wedstrijd bij Jong Ajax. Na het overlijden van zijn vader heeft hij een heel moeilijke periode achter de rug gehad, hij is een talentvolle voetballer, we willen hem een nieuwe kans geven zegt de club in een uitgegeven statement.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMohammed Ihattaren vindt eindelijk nieuwe club