maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Moeilijke bevalling voor Barcelona in Copa Del Rey

lees ook ...

NBA Lebron James negen punten verwijderd van een magisch rec...

De 39-jarige basketballer van de Los Angeles Lakers is nog negen verwijdert van een magisch record in zijn basketbalcarriere. Lebron James leidde de LA Lakers donderdagavond met zijn 31 punten lang...

FC Barcelona won met moeite van  derde klasser Linares Deportivo .

In  Jaen ontstnapte Barcelona aan een blamage in de Copa Del Rey.  Linares Deportivo  heeft het de ploeg van Xavi Hernandez heel moeilijk gemaakt.Barcelona  speelde zonder een aantal van hun basisspelers. Een paar geblesseerd of positief getest.  In de eerste helft  had Barcelona erg veel moeite met het stug verdedigen van Linares. Barcelona had een balbezit van 87 procent tegen 13 procent , maar kon dat niet in doelpunten omzetten.

In de tweede helft was Coach Xavi genoodzaakt wat veranderingen aan te brengen, zo bijvoorbeeld het invallen van Frenki de Jong en Dembele. Helaas moest  Frenkie halverwerge de wedstrijd weer eruit vanwege het oplopen van een blessure en de coach wilde  geen  risico nemen  met hem.Barcelona speelt dit weekend in de La Liga tegen Granada en 12 janauri de Spaanse Super Cup.

De ingevallen Dembele bracht zijn ploeg in de 63 ste minuut op 1-1. Nadat Linares reeds vroeg in de wedstrijd een 1-0 voorsprong had genomen.Een  toch wel gaaf doelpunt van de 3de klasser werd daarna afgekeurd vanwege buitenspel.

In de 69 ste minuut schoot Ferrna Jutgla, Barcelona  naar de 2-1, wat later ook de eindstand is geworden en hierdoor heeft de ploeg zich geplaatst voor de achtste finale van de Copa Del Rey.  De 38 jarige braziliaanse international Daniel Alves speelde de volle negentig minuten bij Barcelona

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMoeilijke bevalling voor Barcelona in Copa Del Rey