woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
3.6
(8)

Moeder Pele nog niet op de hoogte overlijden van haar zoon

lees ook ...

Barcelona kiest Roberto De Zerbi als vervanger van Xavi Hern...

Club President Juan Laporta en Technisch Direkteur Deco van FC Barcelona hebben zaterdagochtend aangegeven dat de huidige coach van de Engelse club Brighton het komend seizoen het roer zal overnemen b...

De 100-jarige moeder van de overleden legendarische voetballer Pele is vanwege haar gezondheid nog niet op de hoogte gebracht van het overlijden van haar zoon verteld de zus van Pele.

Maria Lucia do Nascimento, de zus van de inmmidels overleden Pele, heeft de zorg over haar moeder, die in december 2022 100 jaar oud werd. Ik vertelde haar wel dat hij in het ziekenhuis ligt, dan moeten we voor hem bidden zei ze tegen me, maar ze vergeet alles weer snel.Toen ze 100 jaar oud werd, stuurde Pele nog een voice over voor haar en feliciteerde haar nog met de bijzondere dag.Ik bedank je ma dat je vanaf jongsaf de normen en waarden geleerd hebt.

Maandagochtend is het lijk van Pele aangekomen in het stadion van zijn club Santos, waar supporters, vrienden van de club 24 uur de tijd hebben om afscheid te nemen van Wereld’s beste voetballer allertijden.Dinsdag zal de stoet ook rijden langs het huis waar hij geboren is en zijn nog in levende moeder en zus nog wonen. Dinsdag zal Pele in besloten  kring begraven worden in The Mmeorial Necropole Ecumencia.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMoeder Pele nog niet op de hoogte overlijden van haar zoon