woensdag 21 februari 2024
24 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

MMA PFL opjaagt naar overname Bellator

lees ook ...

Hansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach...

De voormalige coach van Bayern Munchen  Hansi Flick heeft duidelijke aangegeven  geen interesse te hebben in een mogelijke terugkeer als coach van Bayern Munchen. De ploeg van Bayern Munchen verloo...

De Professional Fighters League (PFL) staat in de start blokken om de MMA- promotie Bellator over te nemen met het doel om een sterker front te vormen tegen het marketleiderschap van de UFC.

PFL zegt in een statement dat Bellator haar eigen merk zal behouden, ook nadat de overname een feit geworden is.Het is geen geheim meer dat beide organisaties UFC en PFL de strijd zijn aangegaan om de beste vechters voor hun organisatie aan te trekken.Als het PFL lukt om Bellator over te nemen dan betekent het dat alle Bellator -vechters ook onderdeel van het PFL- rooster worden.Hierdoor worden gevechten tussen atleten van beide promoties mogelijk.

Naast de Bellator International Champions Series mikt de PFL in 2024 ook op een ” mega evenement” waarin de kampioenen uit de PFL het opnemen tegen de kampioenen uit Bellator. Een soort Championsleague. Volgens Francis Ngannou, die nu onder contract staat bij PFL zouden we een gevecht kunnen krijgen tussen hem en Jon Jones van de UFC, een gevecht die eerder gepland was in de UFC, maar doordat Ngannou zich had terug getrokken uit de UFC heeft het gevecht niet meer plaats gevonden.

UFC Boss Dana White vindt dat Ngannaou en Jones hun kans hebben gehad op dat gevecht. ” Voor mij is het boek afgesloten” wilde Dana White nog even kwijt.Over een eventuele samenwerking tussen UFC en PFL was White heel duidelijk, dat zal nooit gebeuren. De beste vechters vechten al in de UFC, de andere organisatie wil alleen aandacht die ze niet zullen krijgen van UFC.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMMA PFL opjaagt naar overname Bellator