dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

MLS een maatje te groot voor Lionel Messi

lees ook ...

Elleboog stoot kost Cristiano Ronaldo rode kaart

De 39-jarige Portugese international Cristiano Ronaldo heeft zich maandagavond van zijn slechtste kant laten zien en kreeg daarom terecht de rode kaart in de verloren wedstrijd  van zijn club Al-Nassr...

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft woensdagavond weer laten zien dat de Amerikaanse competitie de MLS een maatje te groot voor hem is want hij  scoorde weer twee doelpunten voor Inter – Miami tegen Orlando City.

 

 

Een week nadat hij 2 keer scoorde in de Leagues Cup wedstrijd tegen Atlanta United sloeg Lionel Messi woensdagavond opnieuw toe bij Inter Miami. De Argentijn scoorde 2 keer in de 16de finales van de Leagues Cup tegen Orlando City in de 3-1 overwinning. Door de overwinning plaatst Miami zich voo de achtste finales, waarin Dallas FC de tegnstander is. Inter- Miami scoorde al na 7 minuten het 1ste doelpunt op naam van Lionel Messi. De Uruguayaan Cesar Araujo scoorde de gelijkmaker 1-1 dat was de ruststand. Kort na rust wist Josef Martinez een penatly te verzilveren voor Inter Miami en in de 72ste minuut scoorde Messi zijn 2de doelpunt van de avond. Lionel Messi kreeg als aanvoerder ook zijn 1ste gele kaart. Jordi Alba maakte ook nog zijn debuut als speler van Inter- Miami.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMLS een maatje te groot voor Lionel Messi