maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

MLS een maatje te groot voor Lionel Messi

lees ook ...

Geen Russische ploegen in Europese tournooien zegt UEFA.

De UEFA heeft de Russischevoetbalbond en regering laten weten dat zolang de oorlog tussen Oekraine en Rusland nog gaande is alle Russische ploegen zijn uitgesloten voor deelname aan Europese tournooie...

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft woensdagavond weer laten zien dat de Amerikaanse competitie de MLS een maatje te groot voor hem is want hij  scoorde weer twee doelpunten voor Inter – Miami tegen Orlando City.

 

 

Een week nadat hij 2 keer scoorde in de Leagues Cup wedstrijd tegen Atlanta United sloeg Lionel Messi woensdagavond opnieuw toe bij Inter Miami. De Argentijn scoorde 2 keer in de 16de finales van de Leagues Cup tegen Orlando City in de 3-1 overwinning. Door de overwinning plaatst Miami zich voo de achtste finales, waarin Dallas FC de tegnstander is. Inter- Miami scoorde al na 7 minuten het 1ste doelpunt op naam van Lionel Messi. De Uruguayaan Cesar Araujo scoorde de gelijkmaker 1-1 dat was de ruststand. Kort na rust wist Josef Martinez een penatly te verzilveren voor Inter Miami en in de 72ste minuut scoorde Messi zijn 2de doelpunt van de avond. Lionel Messi kreeg als aanvoerder ook zijn 1ste gele kaart. Jordi Alba maakte ook nog zijn debuut als speler van Inter- Miami.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMLS een maatje te groot voor Lionel Messi