dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Million Manhoef kiest voetbal boven kickboxen

lees ook ...

Gelijkspel in eerste Suriname Major League

In een goed bezette Dr. Ir. Franklin Essed stadion hebben  Robinhood en Transvaal het op een 1-1 gelijkspel gehouden in de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer. De Suriname Maj...

De 21-jarige Million Manhoef zoon van de over bekende drievoudig MMA wereldkampioen Melvin Manhoef verkiest ervoor niet in de schoenen van zijn vader te treden en gaat liever voetballen.

Manhoef’s vader is 3-voudig MMA wereldkampioen Melvin Manhoef, een legende in gemengde vechtsporten en kickboxen met een van de beste knock-out records in de geschiedenis voordat hij vorig officieel met pensioen ging.” Mijn vader en moeder scheidden toen ik 6 0f 7 jaar was. Maar daarvoor werd ik natuurlijk in het kickboksen geduwd” zegt Million. ” Ik was 2 en een half jaar oud toen ik de kickbokshandschoenen aantrok. Toen ik 4 jaar werd, begon ik ook met voetballen en beoefende beide sporten.

Op een gegeven moment kon ik net meer opbrengen om 2 sporten te beoefenen, dus koos ik uiteindelijk voor voetbal, want toen kwam ik voor het eerst in contact met het team van Vitesse Arhem. Million heeft inmiddels zijn contract verlengd tot 2025. Bij Vitesse speelt hij  als rechtsbuiten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMillion Manhoef kiest voetbal boven kickboxen