8.9 C
0
(0)

Miljoenen ploeg Chelsea door naar de kwartfinale van de Championsleague

De bondscoach van Curacao Dick Advocaat is zeer tevreden over de resultaten die zijn geboekt tijdens het trainingskamp van de selectie van Curacao in Turkije . De selectie van Curacao won de eerste...

Verloor Cheslea drie weken  geleden nog met 0-1 van de Duitse ploeg Dortmund maar dinsdagmiddag wist Chelsea met 2-0 te winnen en zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Championsleague

In het Standord Brigde stadion, de thuishaven van Chelsea zocht de ploeg vanaf het beginsignal de aanval gelijk op, trouwens ze hadden geen anders keus, want alleen een overwinning zou ze nog de gelegenheid geven zicht te plaatsen voor de kwartfinale van de Championsleague. Het was duidelijk dat Dortmund met in de basis Sebastian Haller geen antwoord had op het agressief spel van Chelsea en twee minuten voor rust noteerde Raheem Sterling het eerste doelpunt van Cheslea, dat was tevens ook de ruststand in deze wedstrijd.Eerder in de wedstrijd werd ook nog een doelpunt van Cheslea wegens buitenspel afgekeurd.Ook in de 2de helft bleef Chelsea de lakens uitdelen in de wedstrijd.In  de 52ste minuut kreeg de ploeg van Chelsea  een penalty wegens hands in het strafschop gebied, de penalty genomen door Kal Havertz belandde via de paal terug op het veld, maar gelukkig voor hem en Chelsea besliste de VAR dat de penalty opnieuw genomen moest worden en opvallend genoeg schoot hij in dezelfde hoek, maar dit keer ging de bal wel het doel in, 2-0  voor Cheslea, een voorsprong die ze nie meer uit handen gaf, ondanks Dortmund het doel van Chelsea bombadeerde met vele afstand schoten. Door de 2-0 overwinning weet Chelsea zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Championsleague.

BENFICA HEEFT GEEN KIND AAN CLUB BRUGGE

Benfica heeft dinsdagmiddag in eigen huis Club Brugge alle hoeken van het veld laten zien door met 5-1 de wedstrijd te winnen. Benfica had de 1ste wedstrijd al met 2-0 gewonnen. Club Brugge had een moeilijke taak om in Portugal met tenminste meer dan 3 doelpunten te winnen van Benfica, een kluts die ze helaas niet hebben weten te klaren, integendeel ginge ze roemloos onder in Portugal.Benfica kreeg al heel vroeg in de wedstrijd een kans om op 1-0 te komen, maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd.Benfica moest tot de 38te minuut wachten op het 1ste doelpunt van de middag te verwelkomen , het was Rafa Silva die de score opende, maar nog voor rust werd het 2-0 door Goncalo Ramos, dat was tevens de ruststand. In de 2de helft bleef Club Brugge zoeken naar een beter resultaat, die helaas niet kwam want het was wederom Ramos die Benfica op 3-0 bracht, kort daarna bracht Joao Mario de score op 4-0 en de Braziliaan David Neres, die kwam invallen pakte het 5de doelpunt voor zijn rekening.Club Brugge mocht bijna aan het eind nog een tegendoelpunt scoren. Benfica 5-  Club Brugge 1. Na de wedstrijd werd de coach van Club Brugge Scott Parker gelijk bedankt voor zijn bewezen diensten en de voormalige coach van Ajax Alfred Schreuder neemt het roer over bij Club Brugge.Overigens is het een terugkeer voor Schreuder bij Club Brugge, de ploeg die hij het afgelopen seizoen verliet voor een trainersfunctie bij Ajax.

HomeSportMiljoenen ploeg Chelsea door naar de kwartfinale van de Championsleague