zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

” Mijn zoontje eerst daarna zien we wel” Tjaronn Chery

lees ook ...

NBA Play-offs Celtics met een been in de finale

Ondanks de aanwezigheid van Lebron James wist de ploeg van de ex- Cleveland Cavaliers speler niet te winnen van de Boston Celtic. Hoewel Cleveland Cavaliers zich kranig weerde zonder de geblesseerd...

De 35- jarige Surinaams international Tjaronn Chery bevestigt dat er gesprekken gaande zijn met NEC en nog een ander club.

Tjaronn Chery zal de komende dagen een belangrijke knoop moet doorhakken. Chery keert niet terug naar Israel, dat is een feit. Chery heeft zijn contract met de club uit Israel  Maccabi Haifa laten ontbinden.Chery kan nu kiezen voor een langer verblijf bij de Nederlandse club NEC, maar is ook nog een andere optie, de club uit Belgie Royal Antwerp FC heeft ook serieuze interesse getoond in Chery.” Het is eventjes afwachten. De komende week heb ik gesprekken met NEC. ” Antwerp is geinteresseerd en er nog wat andere clubs.”. Chery vertrekt na 4,5 jaar bij Maccabi Haifa, meer om de oorlog tussen Israel en Hamas.Hij nog een contract tot 2025 bij de club uit Israel.

De belangrijkste persoon voor Tjaronn Chery nu is zijn zoontje. Daarna kijken we verder. Ik ben blij met alle interesse. We gaan zien waar het schip strandt. Chery was dit seizoen goed voor 5 goals en twee assists in 16 wedstrijden voor NEC.Eerder speelde hij voor Queens Park Rangers, FC Groningen, ADO Den Haag en Kayserispor.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Mijn zoontje eerst daarna zien we wel" Tjaronn Chery