woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

”Mijn spelers waren nog met vakantie” zegt Ancelotti coach van Madrid

lees ook ...

Tennis Italie wint voor het eerst in 47jaar Davis Cup

De Tennis selectie van Italie heeft zondag voor het eerst in zeven en veertig ten koste van Australie de finale van de Davis Cup gewonnen. Het winnen van de Davis Cup is natuurlijk een teamprestati...

 

Door een blunder in de verdediging verliest Real Madrid voor de derde  keer in de La Liga.

Onder leiding van Ancelotti verloor Real Madrid zondag een ongeslagen reeks die 15 wedstrijden had geduurd, van alle competities die ze spelen. De laatste keer dat Real een wedstrijd verloor was eind oktober vorig jaar. ze verloren toen van Espanol.

Getafe speelde een geweldige wedstrijd thuis en wist Real Madrid na 10 jaar te verslaan dankzij een goede verdedigende prestatie. Real Madrid speelde een heel slechte wedstrijd.Reden genoeg dat Coach Ancelotti  aangeeft dat zijn team op vakantie was. Real Madrid heeft 90 minuten gehad om tenminste een gelijkspel uit de wedstrijd te halen, het bleef 1-0 voor Getafe.

Ondanks het verlies in de eerste wedstrijd van 2022 gaat Real Madrid met een comfortable voorsprong aan de leiding in de La Liga  met 46 punten, acht meer dan Sevillia.Door de overwinning op Real Madrid verlaat Getafe de degradatiezone  met 18 punten op de 16de plaats.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Mijn spelers waren nog met vakantie" zegt Ancelotti coach van Madrid