donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

” Mijn kinder droom is uitgekomen” was de reactie van Vitor Roque

lees ook ...

Barcelona kiest Roberto De Zerbi als vervanger van Xavi Hern...

Club President Juan Laporta en Technisch Direkteur Deco van FC Barcelona hebben zaterdagochtend aangegeven dat de huidige coach van de Engelse club Brighton het komend seizoen het roer zal overnemen b...

De 18-jarige Braziliaan Vitor Roque in dienst van de Spaanse club Barclona zag woensdagmiddag zijn kinder droom uitkomen doordat hij het enig doelpunt in de wedstrijd tussen Barcelona en Osasuna scoorde.

” Mijn kinder droom is uitgekomen” waren de 1ste woorden van een dolgelukkige Vitor Roque nadat hij kort na zijn invalbeurt scoorde voor Barcelona en later zou blijken het enig doelpunt te zijn in de wedstrijd. “Ik heb in mijn kinderjaren  niet alleen een droom maar ook een wens gehad ooit voor Barcelona te spelen en ook nog te scoren en vandaag is het uitgekomen” vertelde Vitor na de wedstrijd aan de Spaanse pers.

Na de opgelopen blessure van Ferran Torres leek het erop als zou Vitor in zijn plaats komen. Vitor stond als op om op te warmen maar werd door de assistent van Xavi weer naar de reserve bank verwezen. Vitor begreep er niets van en reageerde erg teleurgesteld.

Fermin mocht toen invallen en in de 2de helft was het dezelfde Fermin die plaats moest maken voor Vitor, die 72 seconden nodig had om 1ste doelpunt te scoren in dienst van Barcelona. ” Wanneer iets je toekomt kan niemand het van je weghalen”. Barcelona won de voor hun zo belangrijke wedstrijd in de LA Liga met 1-0

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Mijn kinder droom is uitgekomen" was de reactie van Vitor Roque