donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Miami Heat verstoord unieke comeback Boston Celtic

lees ook ...

Late goal van Jansen zorgt voor overwinning Nederland op Eng...

De Nederlandse vrouwenselectie heeft dankzij een goal van Jansen een kanppe overwinning geboekt op de vrouwen van Engeland in de Nation League. De Leeuwinnen van Nederland deden dinsdagmiddag g...

Maandagavond werd de beslissende Game 7 in de Eastern Conference NBA Final gespeeld tussen Miami Heat en Boston Celtic  die door Miami Heat met103-84 werd gewonnen en zich daardoor wist te plaatsen voor de NBA  Finale tegen de Denver Nuggets.

Miami Heat  nam in deze best of 7serie een3-0 voorsprong maar de Boston Celtic vocht zich terug en bracht de serie op 3-3 waardoor er toch een beslissende  Game nodig was.Boston Celtic kon in eigen huis geschiedenis schrijven door als 1ste ploeg een 0-3 achterstand om te zetten  in een 4 -3 overwinning  maar Miami Heat  liet het niet zover komen.

Na de nederlaag in de 6de Game heeft de leiding van Miami Heat gemeend een motivatie video met als thema Team Building af te spelen in en voor de groep en dat heeft gewerkt zei Jimmy Butler.

De Miami Heat kende een goede start en stond bij rust al met 52-41voor en gaven  die niet meer uit handen en won uiteindelijk  met 103 -84. Miami Heat is de nieuwe  kampioen in de Eastern Conference en zal het in de finale van de NBA opnemen tegen de Denver Nuggets de kampioen van de Western Conference. Bij Miami Heat was Jimmy Butler  de topscorer met 28 punten en hij werd ook nog uitgeroepen tot MVP van de  Eastern Conference en kreeg de trofee uit handen oud – Miami Heat  speler Alonzo Mourning. Donderdag wordt de 1ste NBA Finale kampioenschapwedstrijd  gespeeld tussen Denver Nuggets  en  de Miami Heat.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMiami Heat verstoord unieke comeback Boston Celtic