donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Miami Heat op matchpoint tegen Boston Celtic

lees ook ...

NBA Play-offs Minnesota Timberwolves houd de spanning er nog...

Op het randje van uitschakeling  heeft Minnesota Timberwolves dinsdagavond in de NBA Play-offs finale game four naar zich toe weten te trekken met een 105-100 overwinning op Dallas Mavericks. D...

Miami Heat heeft zondagavond door ook Game 3 met 128-102 weten te winnen van Boston Celtics en zichzelf op matchpoint gezet in de finale van Eastern Conference Final van de NBA.

Game 3 was zondagavond een must-win Game voor Celtic aangezien Miami Heat de 2 voorgaande wedstrijd had gewonnen. Met een 0-3 achterstand in de best of seven serie is het nog geen enkele ploeg in de NBA  gelukt het om te zetten in een 4-3  overwinning. Al heel in Game 3 nam Heat afstand van  Boston en het  werd zelfs in de 3de quarter  een verschil van 32 punten en die gad Miami  niet meer uit handen en wonnen uiteindelijk met 128-102 de wedstrijd. Door de grote voorsprong   mochten de basis spelers  van Miami  plaats nemen op de bank, het waren de reserve spelers die uiteindelijk de  zaak afmaakten.Dinsdagavond kan Miami Heat de best of seven serie afmaken en met een clean sweep zich plaatsen voor de finale van de NBA.

In de Western Conference finale staat de Denver Nuggets ook op matchpoint. Nuggets  staat met 3-0 voor in de best of seven serie.Maandagavond kan Nuggets de zaak afmaken door de Game winnend af te sluiten.Het is nog geen 4-0  zei coach Darwin van de Lakers, we kunnen altijd nog voor een sensatie  zorgen.De vraag is zal dat wel lukken,  ookal wint Lakers  maandagavond, Game 5 wordt bij Denver thuis gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMiami Heat op matchpoint tegen Boston Celtic