maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Miami Heat niet opgewassen tegen aanvallend spel Denver Nuggets

lees ook ...

Arsenal geeft PSV een flinke reality check-up

De Engelse ploeg Arsenal heeft de Nederlandse ploeg PSV woensdagmiddag in de Championsleague  een flinke reality Check-up gegeven door de wedstrijd  overtuigend met 4-0 te winnen. Vier wedstrijden ...

De kampioen van de Eastern Conference Miami Heat heeft  donderdagavond in Game 1 van de NBA Finale  geen vuist kunnen maken tegen het sterk aanvallend spel van de Denver Nuggets en verloor de wedstrijd met 93-104.

De kampioen van de Western Conference Denver Nuggets is donderdagavond in Game 1van de NBA  Finale aanvallend over Miami Heat gewalst.Miami Heat kreeg geen grip op de aanvallende klasse  van de Denver Nuggets. Met de rust was de achterstand al opgelopen naar 18 punten , een verschil dat niet meer  overbought kon worden in de 2de quarter.Denver won overtuigend met 104-93.

De coach van  de Denver Nuggets,  Michael Malone was in zijn nopjes met zijn ploeg.” Iedereen voerde zijn opdrachten perfect uit vandaag ” sprak Malone achteraf.Met name de verdedigende prestatie van Nuggets was top, want Miami Heat stond slechts 2 keer op de vrije worp lijn in de gehele wedstrijd. Het laagste aantal vrije worpen in een NBA wedstrijd ooit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMiami Heat niet opgewassen tegen aanvallend spel Denver Nuggets