woensdag 26 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
0
(0)

MEXICO winnaar Concacaf Gold Cup

lees ook ...

EK2024/ Belgie schud valse start van zich af

De Rode Duivels kenden een valse start op het Europeeskampioenschap  in Duitsland door het verlies tegen Slowakije. Door een snelle goal zaterdag tegen Roemenie werd er een goede basis gelegd v...

De nationale voetbalselectie van Mexico is zondagavond winnaar geworden van de Concacaf Gold Cup door in de finae met 1-0 te winnen van Panama.

Santiago Gimenez, de Mexicaanse international die in de Nederlandse competitie voor Feyenoord speelt , mocht 5 minuten voor tijd invallen en scoorde kort daarna het winnend doelpunt voor Mexico en bezorgde zo zijn land de Concacaf Gold Cup Trofee. Mexico hield in de slotminuten stand ondanks het aanvallend geweld van Panama om alsnog de wedstrijd op gelijke hoogte te brengen, wat niet mocht baten.

Mexico is voor de 9de keer winnaar geworden van de Concacaf Gold Cup. Daarmee zijn de Mexicanen het meest succesvolle land in het  kampioenschap van Noord- en Centraal- Amerika en het Caraibisch gebied. Panama was de grote verrassing in dit tournooi. Het land rekende in de halve  finale nog af met kanhebber USA.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMEXICO winnaar Concacaf Gold Cup