woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

MEXICO winnaar Concacaf Gold Cup

lees ook ...

Gelijkspel voor Ajax in eerste Europaleague wedstrijd

Het is de ploeg van Ajax  niet gelukt om de drie punten te pakken tegen de Franse ploeg Olympic Marseille donderdagmiddag in de Europaleague. Ajax startte in deze wedstrijd hoopvol en liet op b...

De nationale voetbalselectie van Mexico is zondagavond winnaar geworden van de Concacaf Gold Cup door in de finae met 1-0 te winnen van Panama.

Santiago Gimenez, de Mexicaanse international die in de Nederlandse competitie voor Feyenoord speelt , mocht 5 minuten voor tijd invallen en scoorde kort daarna het winnend doelpunt voor Mexico en bezorgde zo zijn land de Concacaf Gold Cup Trofee. Mexico hield in de slotminuten stand ondanks het aanvallend geweld van Panama om alsnog de wedstrijd op gelijke hoogte te brengen, wat niet mocht baten.

Mexico is voor de 9de keer winnaar geworden van de Concacaf Gold Cup. Daarmee zijn de Mexicanen het meest succesvolle land in het  kampioenschap van Noord- en Centraal- Amerika en het Caraibisch gebied. Panama was de grote verrassing in dit tournooi. Het land rekende in de halve  finale nog af met kanhebber USA.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMEXICO winnaar Concacaf Gold Cup