maandag 15 augustus 2022
27.1 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

Mexico snoept een punt bij Jamaica

lees ook ...

Carlo Ancelotti de coach met de meeste UEFA Supercup titles...

De coach van Real Madrid  Carlo Ancelotti  is de eerste coach die in alle UEFA competities een beker wist te winnen en 4 keer de UEFA Supercup Ancelotti won 2x met ACMilan en 2X met Real Madrid  de...

De nationale voetbalselectie van Mexico wist woensdagavond in de Concacaf Nationleague een gelijkspel af te dwingen tegen Jamaica.

Het werd een regenachtigeavond in Jamaica woensdag tijdens de wedstrijd tussen  Mexico en Jamaica.Jamaica speelde gelijk en won van Suriname.Mexico wist ook van Suriname te winnen.In het National stadion opende Jamaica reeds na 4 minuten de score door een doelpunt van Leon Bailey.In de 48ste minuut van de 1ste helft wist Luis Romo,middels een kopbal zijn land naast Jamaica te brengen.

Aangezien geen van beide ploegen in de 2de helft het net wist te vinden,eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijke stand.

Jamaica staat in deze poule op de 1ste plaats met 7 punten uit 3 wedstrijden en Mexico op de 2de plaats met 4 punten uit 2 wedstrijden.Suriname staat 3de met 1 punt uit 3 wedstrijden.Suriname is door dit resultaat gedegradeerd naar de Nation League B,terwijl Jamaica zich heeft geplaatst voor de Gold Cup2023.

In deze poule speelt Suriname thuis tegen Mexico,terwijl Mexico  thuis speelt tegen Jamaica.De wedstrijden worden pas volgend jaar in de maand maart gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMexico snoept een punt bij Jamaica