zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Mexico naar kwartfinale Gold Cup

lees ook ...

Bijzondere overwinning van Adana Demirspor in de Turkse comp...

Adana Demirspor de ploeg van trainer Patrick Kluivert heeft in de Turkse competitie voor een stunt gezorgd door met een C-elftal te winnen van Besiktas en wel met 4-1. De Nederlandse coach  Patrick...

De Nationale selectie van Mexico  heeft zich woensdagavond  verzekerd  van een plek in de kwartfinale van de Concacaf Gold Cup  door de  3-1 overwinning op Haiti.

Het was voor de Mexicanen  hun  2de groepswedstrijd in de Gold Cup. Alhoewel  beide ploegen genoeg kansen hebben  gehad in de 1ste helft om tot  scoren  te komen gingen de ploegen de rust in met een blanco stand.

In de 2de helft was het Mexico die in University  of Phoenix stadion reeds na 44 sec spelen tot score kwam door een kopbal van Henry Martin en precies  10 minuten later hielp Haiti  middels een own goal Mexico  aan het  2de doelpunt. In de 76ste minuut kon Haiti even  vrij ademen na het tegen doelpunt  gescoord door Danley Jean Jaques maar de vreugde was van korte duur want de ingevallen Gimenez van  Mexico  scoorde het 3de doelpunt. Door de 3-1 overwinning  heeft Mexico zich geplaatst voor de  kwartfinale . Mexico  speelt zondag de laatste groepswedstrijd tegen Qatar. Mexico  heeft 6 punten uit 2 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMexico naar kwartfinale Gold Cup