woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Mexico en Panama in halve finale Gold Cup

lees ook ...

LA Liga / Luka Modric verlengd contract bij Real Madrid

De 39-jarige middenvelder van Kroatie Luka Modric heeft zijn contract verlengd bij Real Madrid tot juni 2025. Luka Modric kwam in 2012 terecht bij de Spaanse club Real Madrid en in zijn 12 seizoene...

De Nationale voetbal selectie van Mexico heeft zich voor de negende keer op rij geplaatst voor de halve finale van de Concacaf Gold Cup door in de kwartfinale met 2-0 te winnen van Costa Rica.

De laatste keer dat Mexico zich niet wist te plaatsen was in 2005. Na een matige 1ste helft barstte er een volksfeest los in de 2de helft. Na 52 minuten spelen was het Henry Martin die voor Mexico een strafschop wist te veroorzaken en zijn teamgenoot Orbelin Pineda was ongelofelijk cool vanaf de elf meter en scoorde de 1-0 voor Mexico. In de 87ste minuut  was het Erick Sanchez die Mexico op 2-0  zette en daardoor  Costa Rica  weer hield van een plek in de halve finale. Mexico wint met 2-0 van Costa Rica.

In de andere kwartfinale ontmoeting van de  avond tussen  Panama en Qatar  was een belangrijke rol weggelegd voor Ismael Diaz van  Panama.  De 1ste helft sloot Panama nog af met een 1-0 voorsprong. Het doelpunt werd gescoord door  Yoel Barcenas.

In de 2de helft was het de wedstrijd van Ismael Diaz die een hattrick scoorde en daarmee hielp hij zijn land zich te plaatsen voor de halve finale. Panama  wint met 4-0  van Qatar. Panama  plaatst zich voor de 5de keer voor de halve finale van de Gold Cup.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMexico en Panama in halve finale Gold Cup