vrijdag 29 september 2023
33.4 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
5
(5)

” Met een waardig Surinaams elftal naar WK2026 is mijn droom zegt Ten Cate

lees ook ...

Stefanie Van der Gragt neemt op dinsdag officieel afscheid v...

Stefanie van der Gragt, Sari van Veenendaal en Kika van Es nemen dinsdagmddag afscheid van het vrouwenvoetbal tijdens de Nation League wedstrijd tussen Engeland en Nederland. In een uitverkocht...

Henk Ten Cate die tegenwoordig assistent is van Aron Winter  bij NATIO Suriname zegt dat  een club of land trainen niet meer voor hem is. Het is mooi geweest.

” Ik mag Aron Winter  nog assisteren  bij het Surinaams elftal.  Dat doe ik erg graag , maar dat is het laatste wat ik nog wil doe in de voetballerij.Ik wil niet meer trainen, maar het lijkt  me heel leuk om een vol waardig Surinaams elftal  te vormen dat zich kan kwalificeren voor het WK 2026 vindt Ten Cate.

 

Suriname is er nooit in geslaagd om een WK  te spelen,  ookal  waren we in 1971 in Mexico heel dichtbij.Ten Cate gelooft wel dat het dit keer wel erin zit. De kans is  nu echt aanwezig.Er zijn steeds meer jongens die voor het Surinaams elftal  willen  spelen.  De kwaliteit neemt toe.

Wat zou het mooi zijn om in 2026 in een pot te zitten  met Nederland  waaruit geloot wordt.Dat is mijn laatste voetbaldroom.Hopelijk komt deze droom wel uit.

Suriname  doet mee aan de kwalificatie wedstrijden  van Noord – en Midden Amerika, gastland USA, Canada en Mexico  zijn automatisch geplaatst.  Er zijn nog 3 rechtstreekse tickets te verdienen. Ook liggen er nog 2 tickets in het verschiet voor de Play-offs  tegen landen uit andere continenten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Met een waardig Surinaams elftal naar WK2026 is mijn droom zegt Ten Cate