donderdag 1 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
14.3 C
Amsterdam
0
(0)

Met de statuten in de hand gelijk zoeken bij de groene tafel

lees ook ...

” Verjonging ” bij Real Madrid

Het seizoen 2022-2023  is enorm tegengevallen voor de  Spaanse club Real Madrid door alleen de Copa del Rey  te winnen en moest  het kampioenschap in de LA Liga  overlaten aan aartsrivaal Barcelona en...

John Krisnadath en de rest van het  bestuur van de SVB zullen hun gelijk zoeken bij de rechter

Na de zeer rommelige vergadering van donderdagavond , waarbij er een interim bestuur werd gekozen en het huidig bestuur van de SVB zou zijn afgezet, heeft het bestuur Krisnadath besloten haar gelijk te zoeken bij de kantonrechter. Volgens Krisndath is zijn bestuur nog steeds het rechtmatig gekozen bestuur, terwijl het interim bestuur Atompai het tegendeel beweerd.

Met de statuten in de hand gaan we bewijzen dat het bestuur krisnadath  nog steeds wettig aanzit en dat zal duidelijk zijn tijdens de rechtzaak. Voor het surinaams voetbal is dit weer een dieptepunt en zeker het gaan naar de kantonrechter, waar  suriname international  weer te schande gezet zal worden. Het is maar te hopen dat we niet door de FIFA geschorst zullen worden.Het is te hopen dat partijen in het belang van het surinaams voetbal elkaar weer tijdig kunnen vinden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMet de statuten in de hand gelijk zoeken bij de groene tafel