zondag 26 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Messi komt van de bank en scoort twee doelpunten

lees ook ...

NBA Play-offs Boston Celtics neemt voorsprong in finale Eas...

Jaylen Brown heeft donderdagavond in Game two of the best of seven serie in de finale van de Eastern Conference met zijn veertig punten ervoor gezorgd dat de Boston Celtics met 126- 110 wonnen van de ...

De 34-jarige Lionel Messi  komt van de bank en scoort twee  keer in de laatste friendly van Argentinie

Argentinie speelde dinsdagavond hun laatste friendly tegen de selectie van Jamaica  en won met 3-0  dankzij twee prachtige doelpunten van Lionel Messi, die kwam invallen. Ook  in deze wedstrijd  liet Argentinie  zien dat zij kandidaat zijn voor het winnen van WK2022  die in November in Qatar van start gaat.

Behalve dat Messi  ook in deze wedstrijd g hard handing werd aangepakt maakte een supporter van  de gelegenheid gebruik om het veld rennend op te komen,hij werd dan ook gelijk aangepakt door de beveiliging maar kreeg toch nog de gelegeheid de hand van sterspeler  Messi te schudden.Goed nieuws voor Juventus  speler Paolo Dybala want die mag dankzij Messi  weer geselecteerd worden voor de  selectie van  Argentinie. De ruzie tussen hem en Messi is bijgelegd om het gezamelijk doel te bereiken en dat is Wereldkampioen worden in Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMessi komt van de bank en scoort twee doelpunten