vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Messi: Geen mogelijkheid dat ik op huurbasis naar Barcelona ga

lees ook ...

” Ik snap er niets van dat ik uit de selectie ben geha...

Jennifer Beharie is door voor haar totnutoe onbekende redenen uit de Nationale vrouwen selectie van Suriname gehaald. " Ik heb brieven geschreven naar de bondscoach Hesron Jeroe en de Technische Ma...

De 36-jarige Lionel Messi die van de week zijn achtste Gouden Ball won heeft aangegeven dat er geen enkele mogelijkheid aanwezig is dat hij gedurende de off-season in de MLS op huurbasis naar Barcelona gaat.

De 2023 MLS competitie liep de vorige maand af en start pas weer in februari2024. Er bestaat de mogelijkheid dat spelers uit de MLS competitie gedurende de off-season op huurbasis voor een ander team kunnen uitkomen.Die mogelijkheid bestaaqt er ook voor Lionel Messi omdat Inter- Miami de play-offs niet heeft gehaald.In hun periode hebben David Beckham en Thierry Henry wel gebruik van gemaakt om voor even terugkeren naar Europa. Barceloa fans en de coach van Barcelona Xavi had gehoopt dat Messi gedurende die periode op huurbasis zou kunnen uitkomen voor de club, maar inmiddels heeft Lionel Messi duidelijk aangegeven dat dit niet zal gebeuren. Er zijn verschillende redenen hierover, maar Messi wilde niet dieper daarop ingaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMessi: Geen mogelijkheid dat ik op huurbasis naar Barcelona ga