woensdag 24 april 2024
26 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

Messi en Neymar tonen eerbetoon aan overleden Pele

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

Lionel Messi en Neymar Jr hebben tijdens de wedstrijd van PSG woensdag op hun eigen wijze eerbetoond  aan de overleden Braziliaanse voetballegende Pele.

Werd Neymar nog kwalijk genomen door de pers in Brazilie dat hij niet aanwezig was tijdens de begravenis van voetballegende Pele, heeft Neymar samen met zijn ploeggenoot en vriend  wereldkampioen Lionel Messi woensdag tijdens de wedstrijd van PSG op zijn eigen wijze eerbetoon gegeven aan de overleden Pele.Beide voetballers verschenen met een shirt waarop stond geschreven  “Koning voor eeuwig”.PSG won de wedstrijd met 2-0 van Angers in de Franse competitie. Voor Messi was het zijn eerste wedstrijd na de gewonnen WK finale tegen Frankrijk. Overigens scoorde Messi zijn eerste doelpunt als wereldkampioen voor PSG.Messi scoorde zijn 696 ste doelpunt in Europa” top five league en staat nu gelijk met Cristiano Ronaldo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMessi en Neymar tonen eerbetoon aan overleden Pele