dinsdag 7 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

Messi en Neymar tonen eerbetoon aan overleden Pele

lees ook ...

Feyenoord gelijk in laatste minuten tegen PSV

De wedstrijd Feyenoord vs PSV  werd vandaag in de Kuip Rotterdam gespeeld om 14.30. Een heuse kraker deze dag. Een duel tussen de koploper en de nummer drie van de Eredivisie.  De verwachtingen van...

Lionel Messi en Neymar Jr hebben tijdens de wedstrijd van PSG woensdag op hun eigen wijze eerbetoond  aan de overleden Braziliaanse voetballegende Pele.

Werd Neymar nog kwalijk genomen door de pers in Brazilie dat hij niet aanwezig was tijdens de begravenis van voetballegende Pele, heeft Neymar samen met zijn ploeggenoot en vriend  wereldkampioen Lionel Messi woensdag tijdens de wedstrijd van PSG op zijn eigen wijze eerbetoon gegeven aan de overleden Pele.Beide voetballers verschenen met een shirt waarop stond geschreven  “Koning voor eeuwig”.PSG won de wedstrijd met 2-0 van Angers in de Franse competitie. Voor Messi was het zijn eerste wedstrijd na de gewonnen WK finale tegen Frankrijk. Overigens scoorde Messi zijn eerste doelpunt als wereldkampioen voor PSG.Messi scoorde zijn 696 ste doelpunt in Europa” top five league en staat nu gelijk met Cristiano Ronaldo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMessi en Neymar tonen eerbetoon aan overleden Pele