vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Menzo vanaf vrijdag officieel Bondscoach NATIO

lees ook ...

Trainingskamp Curacao in Turkije succesvol

De bondscoach van Curacao Dick Advocaat is zeer tevreden over de resultaten die zijn geboekt tijdens het trainingskamp van de selectie van Curacao in Turkije . De selectie van Curacao won de eerste...

Stanley  Menzo zal vrijdag door het bestuur van de SVB worden voorgesteld als de nieuwe bondscoach van NATIO

Menzo, die een contract van twee jaren heeft getekend met het bestuur van SVB, om de functie van bondscoach van NATIO te bekleden, zal vrijdag tijdens een speciale persconferentie aan de pers en aan suriname worden voorgesteld als de nieuwe bondscoach van NATIO.Menzo  komt in de plaats van de ongeslagen Dean Gorre.

Stanley  Menzo krijgt als  assistent -coach   Roberto Godeken, de huidige trainer van Robinhood. Verder zal Menzo  op 28 janauri voor het eerst aanzitten als coach van NATIO tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Guyana en op 1 februari tegen Barbados.

Tijdens de persconferentie zal Menzo ook bekendmaken welke spelers op 23 janauri uit Europa komen , om voor NATIO te spelen . Gezien de competitie in Suriname reeds twee jaren  stilligt zal waarschijnlijk geen gebruik worden gemaakt van locale spelers.De persconferentie is vrijdag om 12.00  in het gebouw van Owru Cul.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMenzo vanaf vrijdag officieel Bondscoach NATIO