3.7
(3)

Menzo tevreden met gelijkspel

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

De bondscoach van NATIO  Stanley Menzo gaf tijdens de persconferentie aan tevreden te zijn met het gelijkspel tegen Jamaica

In een uitverkocht Essed stadion speelde NATIO hun 1ste wedstrijd in de Concacaf Nationleague tegen de selectie van Jamaica.In de 1ste 15 minuten van de wedstrijd was het toch wel duidelijk dat Jamaica probeerde de lakens uit te delen.Naarmate de wedstrijd  vorderde kwam de aanval van NATIO langszaam opgang en kreeg ook enkele kansen om een voorsprong te nemen.

Toch was het Jamaica die een 1-0 voorsprong  nam vanwege een misverstand in de verdediging bij Suriname,dat was dan tevens ook de ruststand

In de 2de helft koos Suriname duidelijker ervoor om de gelijkmaker te scoren en dat resulteerde in enkele goed kansen.Het was de ingevallen Jamilho Rigters uit een  goed genomen  corner  doelverdediger wist te⅘ verrassen,die liet de bal uit zijn handen glibben en het was dan plotseling 1-1 en tevens de eindstand.

Na de wedstrijd mocht de pers enkele vragen stellen aan beide coaches.Menzo gaf aan tevreden zijn met de 1-1 De selectie is zondagvertrokken  om dinsdag 5  in Jamaica te spelen.