vrijdag 19 april 2024
25 C
Paramaribo
8.2 C
Amsterdam
0
(0)

Memphis Depay ziet een avontuur bij Atletico Madrid wel zitten

lees ook ...

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

De Nederlandse international en speler van FC Barcelona  Memphis Depay ziet een overgang naar Ateltico Madrid wel zitten en zal daar de vertrokken Jao Felix moeten vervangen.

Memphis Depay werd de afgelopen weken, dagen flink in verband met een mogelijk vertrek bij Barcelona en staat nu na het vertrek van Jao Felix bij Ateltico Madrid als nummer een op de verlanglijst van de club.Memphis die eerder in de belangstelling stond van verschillende clubs in Europa, staat nu wel op voor een avontuur bij de andere spaans club  Ateltico Madrid.Depay zijn contract bij Barcelona loopt tot aan het eind van dit seizoen. Ondanks de wooden van trainer Xavi dat hij tevreden is met de selectie is Depay nog altijd niet verzekerd van een basisplaats wat wel zou kunnen veranderen indien hij ervoor kiest om voor Ateltico Madrid uit te komen.Dit seizoen kwam Depay maar twee keer in actie voor Barcelona. We mogen ook niet vergeten dat Depay een hele poos geblesseerd was en nog net voor begin van het WK hersteld is verklaard.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMemphis Depay ziet een avontuur bij Atletico Madrid wel zitten