zaterdag 20 april 2024
25 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Memphis Depay officieel speler van Atletico Madrid

lees ook ...

NBA Toch nog een plaats voor de Lakers in de Play-offs

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

5De 28-jarige Nederlandse international Memphis Depay  heeft vrijdagochtend zijn handtekening gezet onder een contract bij Atletico Madrid en  wel tot 2025.

Memphis Depay,  kwam in 2021 op advies van de toenmalige coach van Barcelona  Ronald Koeman terecht bij de club, na een avontuur bij Manchester United en Olympic Lyon.Helaas kon Depay  zich niet waar maken bij Barcelona  en ook na de komst van Xavi Hernandez als trainer van Barcelona niet. Memphis zijn contract bij Barcelona zou dit seizoen aflopen en niet verlengd worden.Memphis wil nog altijd bewijzen dat hij een speler van wereldklasse is en besloot daarom voor een nieuwe uitdaging tegaan  bij Atletico Madrid. Depay  mocht donderdagmiddag al mee trainen met Atletico en zal hoogst waarschijnlijk dit weekend reeds zijn debuut maken bij Atletico Madrid  wanneer  de club het opneemt  tegen Vallolid in de La Liga.Volgens Depay is hij goed ontvangen door de spelers groep en coach Diego Simeone.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMemphis Depay officieel speler van Atletico Madrid