maandag 30 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

Memphis Depay met open armen ontvangen bij Ateltico Madridd

lees ook ...

Zine Zidane mogelijk voor derde keer trainer van Real Madr...

Zine Zidane zou mogelijk voor de derde keer coach kunnen worden van Real Madrid en dan weer geschiedenis kunnen schrijven. Zidane, voor het laatst in het seizoen 2020/2021 trainer was van Real Madrid ...

De 28- jarige Nederlandse international en voormalig speler van Barcelona Memphis Deay is donderdagochtend aangekomen in Madrid en zal medisch gekeurd worden en daarna zijn handtekening zetten onder een contract tot 2025 bij Atletico Madrid.

Memphis Depay, die sinds de komst van coach XaviHernandez weinig aan spelen toekwam bij Barcelona heet uiteindelijk besloten de club e verlaten, hij weigerde dinsdag de training van de club bij te wonen en had nog een kort gesprek met coach Xavi Hernandez waarin hij duidelijke maakte zich niet meer happy te voelen bij Barcelona en meer speel minuten wilde maken. Memphis had inmiddels al een persoonlijk akkoord bereikt met Ateltico Madrid.Nadat beide clubs uiteindelijk waren overeengekomen over de transfer pakte Memphis zijn koffers richting Madrid, waar hij inmiddels een warm omhaal heeft gehad van enkele Atletico Madrid spelers waaronder  Alvaro Morata,  die aangaf een topspeler als Memphis Depay zal zeker van toegevoegde waarde zijn bij ons.Atletico is een plek waar je gelukkig zal zijn. Barcelone ontvangt een bedrag van 3 miljoen Euro voor de transfer van  Depay en ook wordt de Belg  Yannick Carrasco in de deal betrokken .Barcelona mag de Belg voor een zes maanden nmet daarin een optie tot koop van 20 miljoen Euro.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMemphis Depay met open armen ontvangen bij Ateltico Madridd