dinsdag 7 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

Melvin Manhoef na drie maanden weer in de ring.

lees ook ...

Kyrie Irving verruilt Brooklyn Nets voor de Dallas Mavericks...

De 30-jarige NBA basketballer Kyrie Irving speelt voor de rest van het NBA seizoen voor de Dallas Mavericks na een teleurstellende periode bij de Brookklyn Nets. Irving heeft voor de Dallas Mavericks ...

Drie maanden na zijn pensioen stapte Melvin Manhoef weer in de ring en wel tijdens het INOKI BOM-BA-YE evenement maar verloor reeds in de eerste ronde.

Op 23 september dit jaar stond Melvin Manhoed voor het laatst in de ring en kondigde toen aan dat het zijn laatste gevecht was en kondigde daarbij zijn pensioen aan, maar Melvin kon de verleiding niet weerstaan toen hij een uitnodiging kreeg mee te doen aan een evenement ter ere van de Japanse vechtlegende Antonio Inaki die eerder dit jaar op 79-jarige kwam te overlijden.

Melvin Manhoef stapte niet volledig voorbereidt maar wel rekening houdende met zijn ervaring en redelijke conditie dat hij de partij tegen de braziliaan Igor Tanabe wel aan kon, helaas moest Melvin na 1 minuut en 58 sec zijn meerdere erkennen in de braziliaan, die het gevecht als zeer serieus oppakte en Melvin met een leglock naar het kanvas stuurde. Hopelijk komt Melvin na dit zeer kort maar intensief gevecht tot de ontdekking dat 1 keer met pensioen  altijd met pensioen betekent.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMelvin Manhoef na drie maanden weer in de ring.