vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
5
(1)

Mbappe zijn wens gaat in vervulling

lees ook ...

” We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te ...

Bondscoach Stanley Menzo en zijn aanvoerder Stefano Denswil stonden vrijdagmiddag via een zoom meeting de surinaamse sportpers te woord. " We zijn er klaar voor om zondag een goed resultaat nee...

De 23-jarige Kylan Mbappe mag van zijn club PSG naar de Olympische spelen 2024

De Franse international en speler van PSG heeft altijd ervan gedroomd om voor zijn land uit te komen tijdens de Olympische spelen. Na het verlengen van zijn contract kreeg Mbappe van PSG als van de Minister van Sport in Frankrijk het goede nieuws te horen dat hij aan de spelen van 2024 mag meedoen.

Omdat hij graag naar de spelen wil heeft hij ervoor gekozen om niet meer naar Real Madrid te verhuizen. Aangezien de spelen in augustus worden gehouden en de voorbereiding voor het nieuw seizoen ook in augustus van start gaat, zou de voorbereiding niet goed voor hem uitkomen bij zijn eventuele nieuwe club.

Aangezien de spelen bestemd zijn voor sporters onder de 21 zal Mbappe als dispensatie speler voor Frankrijk mogen uitkomen.Ook daarvoor kreeg hij toestemming van het Ministerie van sportzaken in Frankrijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMbappe zijn wens gaat in vervulling