vrijdag 29 september 2023
33.4 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Mbappe zet PSG weer onder druk

lees ook ...

SV Robinhood op schema voor class tegen Harbour View

De huidige kampioen van Suriname Robinhood bereidt zich goed voor op de topwedstrijd woensdag tegen Harbour View in de Concacaf Caribbean Cup 2023. SV Robinhood staat momenteel op de 1ste plaat...

De 24-jarige Franse international Kylian Mbappe  heeft maandag in een formele brief gericht aan PSG  waarin hij aangeeft dat hij de optie in zijn contract om zijn contract  met een jaar te verlengen onder geen enkel voorwaarde zal activeren.

Kylian Mbappe  zijn contract loopt tot  medio 2024 maar beide partijen kunnen het contract  met nog een jaar verlengen. Mbappe  heeft in die brief aangegeven  dat hij hiervan geen gebruik van zal  maken. PSG  denkt erover na om toch de stap  te nemen aan het eind van het seizoen  hem te verkopen. De kans is  groot dat Mbappe  volgend jaar  dan transfervrij  zal vertrekken  bij PSG.

Kylian Mbappe  werd in 2018 voor een bedrag van 180 miljoen Euro overgekomen van AS Monaco. Opvallend  in deze is dat de clubpresident  van Real Madrid  Perez  niet langgeleden de opmerking maakte  dat Madrid weer werk ervan zal maken Mbappe  binnenkort weg te zullen  halen bij PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMbappe zet PSG weer onder druk