woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Mbappe zet PSG weer onder druk

lees ook ...

Copa America 2024/ Argentinie prolongeert titel

De Nationale selectie van Argentinie won zondagavond voor de zestiende keer de Copa America door in de finale na verlening met 1-0 te winnen van Colombia. De ploeg van bondscoach  Lionel Scalon...

De 24-jarige Franse international Kylian Mbappe  heeft maandag in een formele brief gericht aan PSG  waarin hij aangeeft dat hij de optie in zijn contract om zijn contract  met een jaar te verlengen onder geen enkel voorwaarde zal activeren.

Kylian Mbappe  zijn contract loopt tot  medio 2024 maar beide partijen kunnen het contract  met nog een jaar verlengen. Mbappe  heeft in die brief aangegeven  dat hij hiervan geen gebruik van zal  maken. PSG  denkt erover na om toch de stap  te nemen aan het eind van het seizoen  hem te verkopen. De kans is  groot dat Mbappe  volgend jaar  dan transfervrij  zal vertrekken  bij PSG.

Kylian Mbappe  werd in 2018 voor een bedrag van 180 miljoen Euro overgekomen van AS Monaco. Opvallend  in deze is dat de clubpresident  van Real Madrid  Perez  niet langgeleden de opmerking maakte  dat Madrid weer werk ervan zal maken Mbappe  binnenkort weg te zullen  halen bij PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMbappe zet PSG weer onder druk