vrijdag 9 december 2022
30.2 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
5
(1)

Mbappe blijft tot 2025 bij PSG

lees ook ...

WK2022 UPDATE: B elftal Brazilie verliest en toch naar acht...

Het B-elftal van Brazilie heeft in de laatste groepswedstrijd met 0-1 verloren van Kameroen en daarmee is  Kameroen het eerste afrikaansland dat van Brazilie weet te winnen in een World Cup. Bondsc...

De 23 jarige Franse international Kylan Mbappé die vorige week nog aangaf te gaan voor een nieuwe uitdaging blijft toch bij PSG.

Zaterdag haakte hij de knoop door en kiest toch niet voor een avontuur bij Real Madrid en verlengd zijn contract tot 2025 bij PSG. Kort voor aanvang van de laatste competitiewedstrijd van PSG tegen Metz verschenen de Club President Nasser Al-Khelaifi en Mbappe samen op het veld om aan de supporters van PSG duidelijk te maken dat Mbappé bii PSG blijft.

Vrijdag verschenen er nog berichten uit Spanje dat Mbappé een persoonlijk akkoord had bereikt met Real Madrid. Het gevolg van Mbappé zijn contract verleniging bij PSG is dat de huidige technisch-direkteur wordt ontslagen en ook coach Mauricio Pochettino zijn koffers mag inpakken.

De kans is groot dat Zine Zidane, de nieuwe trainer wordt en dat Dembele zijn contract niet verlengd bij Barcelona en voor PSG kiest. Zaterdag werd ook afscheid genomen van Angel Di Maria, die het nieuw seizoen voor Juventus zal spelen, in zijn laatste wedstrijd voor PSG scoorde hij nog in de 5-0 overwinning van PSG op Metz. Mbappé scoorde een hattrick.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMbappe blijft tot 2025 bij PSG