donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Maurice Steijn nieuwe trainer bij Ajax

lees ook ...

Alejandro Balde tekent officieel vijf jaar contract bij Barc...

De 19-jarige Spaanse international en speler van Barcelona heeft donderdagmiddag officieel zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract bij Barcelona. De linksback die een goed seizoen ...

De 49jarige  Maurice Steijn  komt van Sparta Rotterdam  waar hij in 2022 als trainer  werd aangesteld  na het vertrek van Henk Fraser bij Sparta.

Steijn  heeft een contract  van 3 seizoenen  getekend  bij  Ajax als trainer. Zondag hebben  hij en Ajax elkaar  kunnen  vinden en maandag waren  clubs het met elkaar  eens dat Maurice  Steijn  de nieuwe coach wordt van Ajax. We hadden hem graag bij ons gehouden maar  we zijn blij dat we een goede trainer  kunnen  leveren  aan Ajax.

Maurice Steijn  heeft in het verleden gevoetbald voor ADO Den Haag  voordat hij het trainingsvak binnen  stapte. Hij begon.zijn trainersloopbaan bij.ADO  Den Haag  en VVV Venloo. In 2019 vertrok hij naar  de Verenigde Arabische Emiraten maar na 3 wedstrijden werd hij ontslagen. In 2022 werd hij trainervan Sparta na het vertrek van Henk Fraser.  Ajax wordt zijn eerste grote uitdaging uit zijn trainersloopbaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMaurice Steijn nieuwe trainer bij Ajax