vrijdag 2 juni 2023
26.6 C
Paramaribo
10.2 C
Amsterdam
0
(0)

Mateu Alemany komt terug op besluit

lees ook ...

Venus Williams terug op de Tennis baan

De inmiddels 43-jarige Venus Williams denkt nog niet aan stoppen met tennissen en zal volgend maand meedoen aan het Libema Open in Nederland. De voormalig nummer een van de wereld bij de vrouwen s...

De Sporting Director van Barcelona  Mateu Alemany  die vorige week nog te kennen gaf zijn functie per 30 juni te zullen neerleggen is na een onderhoud woensdagochtend met Laporta terug gekomen op zijn besluit en blijft bij de club.

Op 2 mei maakte Barcelona het vertrek van  Alemany wereldkundig en  velen waren teleurgesteld dat hij besloten had te vertrekken. Op woensdag 17 mei kwam het besluit van  Alemany om na een gesprek met Laporta toch tot 2024 aan te blijven als Sporting Director als een verrassing over.

Alemany is van oordeel nu dat hij het werk waarmee hij begonnen is bij de club netjes moet afmaken.In 2021 werd hij door Laporta binnengehaald om de financiele situatie  van Barcelona op orde te stellen  wat hij ook perfect gedaan heeft.Het afgelopen seizoen heeft Barcelona weinig uitgegeven en toch wel een aantal  belangrijke spelers voor een relatief goed bedrag kunnen  halen zoals Lewandowski, Christensen, Raphinha.

Nu moet Barcelona haar financiele situatie weer op orde zetten. Laporta heeft ingestemd met het verzoek van Alemany  om toch nog aan te blijven als Sporting Director. Trouwens de terugkomst van Messi  moet in orde gemaakt worden.In principe zou oudvoetballer van Barcelona Deco de plaats van Alemany innemen.Nu is besloten dat hij de plaats van Jordi Cruyff zal innemen als Sporting advisor.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMateu Alemany komt terug op besluit