woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Matig spelend Barcelona wint van hekkensluiter Almeria

lees ook ...

Nacho Fernandez verlaat Real Madrid voor avontuur in Arabie

De aanvoerder van Spaans en Champions league kampioen Real Madrid Nacho Fernandez kiest na drie en twintig jaar Real Madrid voor een avontuur in Saudi- Arabie. De 34-jarige verdediger wiens con...

De ploeg van Barcelona heeft donderdag met veel moeite gewonnen van hekkensluiter Almeria dankzij twee doelpunten Fermin Lopez.

Almeria is reeds gedegradeerd naar de 2de divisie en speelde in eigen huis geen onaardige wedstrijd tegen Barcelona. Almeria heeft vooral in de 1ste helft genoeg kansen gehad om een beter resulaat te halen uit de wedstrijd. Coach Xavi Hernandez had wat wijzigingen aangebracht vin zijn basis elf. Zo mochten Hector Fort, Ferran Torres en Fermin Lopez in de basis starten.  Barcelona kreeg heel vroeg in de wedstrijd een goeie kans om snel op 1-0 te komen, helaas werd die niet benut.Toch was het de goed spelende Fermin Lopez die zijn club op een 1-0 voorsprong.Dat was ook de ruststand.

Veel veranderde er niet veel in de 2de helft. Barcelona had meer balbezit en kreeg genoeg kansen om meer doelpunten te scoren. Toch was het wederom Fermin Lopez die uit een afgemeten pass het 2de doelpunt ook op zijn naam schreef

.De Braziliaan Victor Roque mocht eindelijk weer wat minuten maken van coach Xavi Hernandez. Door de overwinning behoud Barcelona de mogelijkheid om op de 2de plaats te eindigen.Xavi Hernandez zat donderdag  voor de 100ste keer op de trainersbank bij Barcelona.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMatig spelend Barcelona wint van hekkensluiter Almeria