woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Martina Navratilova eist ontslag WTA -President Steve Simon

lees ook ...

Sisay Lemma wint met looptijd van 2.01.48 sec Marathon van V...

De Ethiopier Sisay Lemma  heeft zondag de Marathon van Valencia gewonnen en wel met een tijd van 2.01.48 sec. Voor de Ethiopier Sisay Lemma, winnaar van de Marathon van Valancia was zijn finish...

De 67-jarige oud tennisser Martina Navratilova heeft zich gemengd in de discussie rond de slechte omstandigheden tijdensde WTA Finals in Cancun Mexico en eist vervanging van WTA President Steve Simon.

” Het is tijd geworden dat een vrouw de leiding overneemt bij de WTA,we hebben latijd een man las leiding-gevende gehad.” vindt de voormalige toptennisster Martina Navratilova. Volgens de achttienvoudig Grand Slam- winnares moet WTA- baas Steve Simon zijn conclusies trekken na de vele klachten van de speelsters tijdens het eindejaarstoernooiv in Mexico en schaart zich hiermee achter de kritiek die de afgelopen week te horen was tijdens de WITA Finales in Cancun, veel speelsters waren ontevreden over de staat van de tijdelijke hardcourtbaan en de slechte weersomstandigheden. Steve Simon is al 8 jaar WTA- President.” Dit is een organisatie voor vrouwen, maar in al die jaren hebben we slechts 2 vrouwen aan het hoofd gehad, er zijn genoeg vrouwen die de capaciteiten hebben om leiding te kunnen geven aan WTA” zegt Navratilova.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMartina Navratilova eist ontslag WTA -President Steve Simon