woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
0
(0)

Marlon Nicholson uit Guyana winnaar Caricom 10kRoad

lees ook ...

Sadio Mane laat Bayern Munchen Lewandowski vergeten

De 30-jarige Sadio Mane overgenomen van Liverpool  was vrijdag een belangrijke schakel in de 5-1 overwinning van Bayern Munchen op Eindtracht Frankfurt in de Duitse competitie Het was voor Bayern ...

De Guyanees Marlon Nicholson heeft zaterdagmiddag de 15de editie van de Caricom 10k Road op zijn  naam weten te schrijven

De Caricom 10k Road wordt voorafgaand aan de Caricom Staatshoofden meeting gehouden.Vanwege covid -19 is deze snelloop de afgelopen 2 jaar niet gehouden.

De start van deze Caricom 10k Road was op het Onafhankelijkheidsplein.Jannick Pomba die een hele tijd  de leiding had werd halverwege de race ingehaald door de Guyanees Nicholson,die de genomen voorsprong niet meer uit handen gaf werd uiteindelijk de winnaar van deze editie van de Caricom 10k Road.

Jannick Pomba van Suriname die last had van een lichte blessure eindigde op de 2de plaats.Bij de dames werd het een complete buitenlandse aangelegenheid.Jozanne Harris uit Jamaica op de 1ste plaats,2de werd Jalesa Wright  uit Guyana en 3de Hanna Charles uit Antiqua & Barbuda.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMarlon Nicholson uit Guyana winnaar Caricom 10kRoad