maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Marlon Nicholson uit Guyana winnaar Caricom 10kRoad

lees ook ...

Surinaamse scholieren nemen deel aan de Consude Games2023 in...

De delegatie van Surinaamse scholieren is zondagmet een charter vlucht vertrokken naar Chilie voor deelname aan de Consude Games 2023 en zullen op de ondelen Atletiek, basketbal , schaken . volleybal ...

De Guyanees Marlon Nicholson heeft zaterdagmiddag de 15de editie van de Caricom 10k Road op zijn  naam weten te schrijven

De Caricom 10k Road wordt voorafgaand aan de Caricom Staatshoofden meeting gehouden.Vanwege covid -19 is deze snelloop de afgelopen 2 jaar niet gehouden.

De start van deze Caricom 10k Road was op het Onafhankelijkheidsplein.Jannick Pomba die een hele tijd  de leiding had werd halverwege de race ingehaald door de Guyanees Nicholson,die de genomen voorsprong niet meer uit handen gaf werd uiteindelijk de winnaar van deze editie van de Caricom 10k Road.

Jannick Pomba van Suriname die last had van een lichte blessure eindigde op de 2de plaats.Bij de dames werd het een complete buitenlandse aangelegenheid.Jozanne Harris uit Jamaica op de 1ste plaats,2de werd Jalesa Wright  uit Guyana en 3de Hanna Charles uit Antiqua & Barbuda.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMarlon Nicholson uit Guyana winnaar Caricom 10kRoad