maandag 25 september 2023
27.2 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Marcelino bedankt per direct als coach van Olympic Marseille

lees ook ...

NATIO Vrouwen wint overtuigend van Dominica

De Nationale vrouwenselectie van Suriname heeft woensdagmiddag in Dominica van Dominica gewonnen met 4-0 in de Concacaf Gold Cup. De Natio vrouwen maakten een goede start in de Concacaf Gold Cu...

Een dag voor de Europaleague ontmoeting tussen Ajax en Olympic Marseille heeft de coach van de Franse ploeg Marcelino zijn functie neergelegd vanwege de slechte resultaten van de ploeg in de Franse competitie.

De 58-jarige Spanjaard Marcelino werd begin dit jaar aangesteld als de coach van Olympic Marseille, maar het seizoen is heel lsecht begonnen voor de ploeg. Marcelino heeft de spelersgroep inmmiddels ingelicht over zijn besluit om te bedanken als coach van de ploeg. ” Als zaken niet gaan zoals je gewild had en de resultaten blijven  uit moet je de eer aan je zelf houden ” zei Marcelino aan de spelers groep. Onder andere de uitschakeling in de voorronde de Championsleague tegen Panathinaikos zou hem zwaar aangerekend worden door deachterban van Olympic Marseille. Ok afgelopen weekend moest Marcelino het ontgelden na het gelijkspel tegen Toulouse in de Franse cmpetitie.

Inmiddels is bekend dat clubicoon Jean Pierre Papin voorlopig de taken overneemt van Marcelino. De oud- spits van onder andere AC Milan en Bayern Munchen speelde tussen 1986 en 1992 voor Olympic Marseille en won toen de in 1991 de Ballo d’Or. In 1994 won hij de Championsleague met de Italiaanse club AC Milan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMarcelino bedankt per direct als coach van Olympic Marseille