zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
0
(0)

Marc Overmars niet welkom in Belgie

lees ook ...

Het blijft onrustig in Barcelona

Het bestuur van de Spaanse ploeg Barcelona heeft  dinsdag voor vierde keer de economy lever geactiveerd zodat een bedrag van 100 miljoen Euro vrij komt om de nieuwe spelers voor zaterdag in de La Liga...

De omstreden Marc Overmars pakt  de draad weer op  in Belgie

Marc Overmars die ongeveer een maand geleden door het Ajax  werd ontslagen als Technisch Direkteur heeft maandagmiddag  een persconferentie gehouden in Belgie, waar hij als Technisch Direkteur van FC Antwerpen aan de slag zal gaan.

Overmars kwam een maand geleden negatief in het nieuws  vanwege zijn schandalige sexuele handelingen gedurende zijn periode als Technisch Direkteur van Ajax.FC Antwerpen is de huidige nummer drie in de Belgische competitie. In verschillende Belgische media worden vraagtekens gezet bij de keuze van Antwerp,dit is een gedurfde zet schreef  Marc Degryse in de Belgische krant.

Inmiddels heeft de 48 jarige Marc Overmars tijdens zijn gehouden persconferentie zijn verontschuldigingen aangeboden  en het bestuur van FC Antwerpen beloofd dat dit nooit meer zal gebeuren. Ik heb geleerd van mijn fouten en mijn verleden.Ik begin met een schone bladzijde bij FC Antwerpen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMarc Overmars niet welkom in Belgie